TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT


 

Toimitusaika

 

 

Tuotteiden toimitusajat ovat nähtävillä tilausta tehdessä sekä uudelleen vahvistusosiossa . Jos on tiedossa, että tilauksen toimitus pitkittyy kohtuuttomasti jonkun tilaukseen sisältyvän tuotteen takia, olemme yhteydessä tilaajan välittömästi.

 

Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista. (Huom! yleiset juhlapäivät kuten joulu ja pääsiäinen voivat vaikuttaa toimitusaikaan.)


 

 

Maksaminen

 

Verkkokaupan tilaus maksetaan ennen toimitusta, hinnat sisältävät arvonlisäveron. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilaus tulee maksaa käyttäen Suomalaisia verkkopankkeja tai yleisimpiä maksukortteja.

 Tuotteiden toimittaminen

 

Ripustuskiskot.fi- verkkokaupan kautta tehtyihin tilauksiin saat toimituksen aina veloituksetta. Tilaaja voi valita toimitusosoitteeksi muun kuin oman osoitteensa. Asiakas vastaa siitä, että hänen tilauksellaan ja asiakastiedoissaan antamansa tiedot ovat oikein.

 

Toimitamme tilauksia matkahuoltoon, lähimpään postitoimipaikkaan ja kotiovelle. Tilauksen toimitustapa riippuu tilatun tuotteen koosta. 

 

 

Muuta

 

Mikäli Ripustuskiskot.fi sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Ripustuskiskot.fi ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin. Tuotteiden suomenkieliset ohjeet löytyvät pääsääntöisesti näiltä sivuilta.